Aquaman 2 Utgivelsesdato Nyheter: Hva kan du forvente? Ta en titt på Aquamans nye kostyme

Jason Momoa la nylig ut noen bilder av ham som skildrer sin spesielle karakter som Arthur Curry. Det første fotografiet viste ham i det vanlige grønne og oransje kostymet som er et tilbakeslag til hans veldig originale gamle utseende. Men det andre fotografiet viste ham som Aquaman i et veldig mørkt kostyme. Følg med for å vite alt, bare her!

Jason Momoas nye utseende fra oppfølgerfilm, Aquaman and the Lost Kingdom.

Det er klart at mannskapet er klar til å begynne å filme for Aquaman and the Lost Kingdom. Ja, det mest etterlengtede nye utseendet til Aquaman er heretter aldret. Jason Momoa avduket det nye utseendet til Aquaman på sine egne sosiale medier, Instagram-konto. Det første bildet viste Jason i det originale grønne og oransje kostymet til Arthur Curry, som er et tilbakeblikk på hans originale tegneseriekarakter.

Men det som tiltrekker publikum mest, var det andre bildet. Det andre bildet viste Jasons karakter i filmen, hoved-Aquaman, men i et mye mørkere kostyme. Dette er den nye drakten som publikum hadde lyst til å se hele tiden. I følge ressursene våre er Jason for øyeblikket fanget og opptatt med å filme for oppfølgeren hans av Aquaman i London. Innspillingen av filmen pågår for fullt. Jason endret faktisk også hårfargen fra brun til blond for sin kommende film.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jason Momoa (@prideofgypsies)

James Wan på Aquaman And The Lost Kingdom!!

Aquaman and The Lost Kingdom er oppfølgeren til storfilmen fra DC-bildet fra 2018, med tittelen Aquaman. Dermed vil den nye filmen også markere returen til James Wan. Nylig i et eksklusivt intervju åpnet James Wan opp om sin nye film. James fortalte oss alle at oppfølgeren til Aquaman kommer til å være veldig inspirert av historien om Planet of the Vampires. Filmen vil garantert gi deg frysninger. Vi forventer at den kommende filmen virkelig er full av spennende og interessante konsepter.

James sa at publikum vil bli overrasket når de vil se hele denne mørke historien. Folk og hans medarbeidere ble virkelig sjokkert da de visste at James også ville bruke det meste av tegneserieteorien i filmen. Filmen vil garantert skildre det meste av historien fra historieboken. James sa tydelig at det kommer til å bli mye for publikum å ta med seg fra filmen. Man må forstå det rette perspektivet og synspunktet til denne tunge historien.

Finn alt om Aquaman and the Lost Kingdom og mye mer!

Aquaman and the Lost Kingdom er skrevet ned av den svært talentfulle David Leslie Johnson-McGoldrick. I henhold til våre interne kilder har filmen per nå stjerner som Jason som spiller rollen som Arthur Curry, bedre kjent som Aquaman, Amber Heard som spiller karakteren Mera, Patrick Wilson som fungerer som Ocean Master, Dolph Lundgren som vil bli sett på som kong Nereus og Yahya Abdul-Mateen II som skal opptre i rollen som Black Manta.