Apple TV+ har nå også en samling russiskspråklige programmer

Apple fortsetter å utvikle sine globale stoffønsker. I dag rapporterte Variety om det første kuppet blant Apple og AR Content, skaperorganisasjonen kjørte av Oscar-utvalgte produsent og indeks Alexander Rodynansky.

AR Content vil lage russiskspråklige og flerspråklige programmer for Apple TV+. Rodnyansky sier at Apple er den viktigste verdensomspennende streamingscenen for å forme en viktig tilknytning til en russisk organisasjon.

Apple TV+-rekorden er for tiden overveldet av amerikansk og kanadisk substans, utelukkende på engelsk. Apples unike stoffliste inkluderer per nå to ikke-engelskspråklige titler, Losing Alice og Teheran.Uansett, organisasjonen vokser kraftig over hele planeten. Apple fremmer akkurat nå noen få britiske kreasjoner, en fransk serie, en annen spansk serie, og er satt til å debutere to høyprofilerte koreanske titler i en ikke så fjern fremtid, inkludert en miniserievariant av nettkomikeren 'Dr. Mind' og en stor utgiftstransformasjon av storslått global roman 'Pachinko'.

Alle mainstreaming-stadiene satser energisk på verdensomspennende stoffskaping ettersom de håper å fengsle en mer omfattende base av støttespillere. Noen få distrikter implementerer i tillegg produksjonsmengder som vil kreve et grunnleggende mål for spekulasjoner fra dekorasjoner i hjemmedyrket utbytte for å gå med. For eksempel driver Europa akkurat nå lover som krever at i utgangspunktet 30 % av Apple TV+s substansindeks starter fra Europa.

Når det gjelder administrasjonstilgjengelighet, er Apple TV+ nå tilgjengelig i over 100 nasjoner. Åpenbart er organisasjonen umiskjennelig rask til å blande inn provinsielt utpekt innhold ved første anledning.

OM AVTALEN

Arrangementet er for en plate av både russiskspråklige og flerspråklige programmer for Apple TV+, satt både i og utenfor Russland, og innovativt drevet av både russiske og verdensomspennende lærde og høvdinger.

Selv om oppgjøret er med Rodnyanskys LA-baserte AR-innhold, som han satte opp tre år før for å støtte utviklingen av høydepunktfilmer og TV, er det hans kreative ferdigheter og engasjement i Russland som gjør krav på Apple mest, sa han til Variety.

Apple er ufattelig interessert i å utforske de mulige resultatene i den delen av verden. Det vil være det absolutte som en viktig sak på verdensomspennende streamingstadier å signere en viktig forening med en organisasjon med russiske røtter, sa han.

OM APPLE TV+

Apple Original-filmer, fortellinger og serier har blitt ansett med 117 suksesser og 408 utmerkelser i løpet av halvannet år.

Mac TV+ er tilgjengelig på Apple TV-applikasjonen i mer enn 100 nasjoner og områder, på mer enn 1 milliard skjermer, inkludert iPhone, iPad, Apple TV, Mac, mainstream smarte TV-er fra Samsung, LG, Sony, VIZIO, TCL og andre, Roku og Amazon Fire TV-gadgets, Chromecast med Google TV, PlayStation og Xbox-spillkonsoller, og på tv.apple.com, for ,99 konsekvent med en syv-dagers gratis foreløpig. For et begrenset tidsrammediagram kan kunder som kjøper og starter en annen iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod-kontakt se verdien av 90 dager med Apple TV+ forgjeves.

Apple har markert et første-blikk administrere AR-innhold, rapporterer Variety. Det er skaperorganisasjonen drevet av Oscar-utvalgt produsent og sjef Alexander Rodnyansky {“Beanpole,” “Leviathan,” “Cold”}