Apple TV+ ga ut Tiny World-dokumentar som blåser tankene våre

Tom Hugh-Jones skapte sammen med hjelp fra Paul Rudd en dokumentar som involverer naturen kjent som 'Tiny World'. Den ble først sendt 2. oktober 2020 på Apple TV+, med en andre sesong som allerede har premiere 16. april 2021. Tiny World inneholder naturens mindre kjente små legender. Fremhever små dyr og de bemerkelsesverdige tingene de gjør for å tåle, hver scene er full av fantastiske historier og forbløffende kameraarbeid. Apple har delt en annen video som viser hvordan filmprodusentene av Apple TV+-dokuseriene fungerer og gir bildene de gjør. De undervannsfotografiske kunstnerne snakker om ny dykkerinnovasjon som lar dem inhalere uten å blåse bobler ut av maskinvaren. Dette gjør helt klart sjølivet betydelig mindre kompromittert med dem rundt, og gir filmprodusentene mulighet til å komme nærmere for mer. avdekker hvordan produsentene av Apple TV+-dokuseriene er egnet til å ta bildene de tar. Inne i videoen undersøker de undervannsfotografiske kunstnerne nye dykkeevner som gir dem mulighet til å inhalere uten å blåse bobler ut av tingene deres. Dette gjør åpenbart havlivet mye mindre kompromittert med dem rundt, og gir filmprodusentene mulighet til å komme nærmere for mer estetiske bilder. Apple har lykkelig innlemmet hvordan natur og evolusjon går hånd i hånd.

Hva vet vi om hvordan den nye sesongen av «Tiny World»«Tiny World» har sin andre sesong på vei, hvor Paul Rudd kommer til å gi sin stemme som forteller samt Produce the Docufeature. Paul Rudd bringer allsidighet og en stor fanskare til denne naturdokumentaren på grunn av hans fantastiske opptreden på settene til 'Antman', hans balanse gir seerne deres et individuelt synspunkt inn i den uforfalskede verden, og opplyser kreativiteten og allsidigheten til planetens minste dyr. Med mer enn 200 registrerte arter og tre 160 lange strekninger av filmen, deler dokumentseriene med seks scener blendende historier og svimlende kinematografi som viser små dyr og de eksepsjonelle problemene de gjør for å overleve. Fanget på film for den essensielle tiden er anemonereker, som applauderer for å signere deres formål som renser for hensynsløs fisk; 'gnagende' tilbøyeligheter til tannblenny fisk, registrert i trege bevegelser med uvanlig bruk av hurtige kameraer; og etruskiske vixens, anerkjent for å være de mest sultne virveldyrene på jorden. «Tiny World» er levert av Plimsoll Productions og er et mediehus som er personlig pioneret av Tom Hugh Jones, som dessuten fyller inn som skaper med David Fowler. Grant Mansfield og Martha Holmes jobber også som utøvende produsenter til fordel for Plimsoll Productions. Apple ga også ut en ny sesong av Earth at night' i farger og 'The year Earth Changed' med tanke på festlighetene på Earth Day i tillegg til 'Tiny World.'

En ting vi alle kan være enige om er at Apple begynner å begi seg inn i nye innovasjonsdomener, og det er ganske energisk hva de vil tenke på neste gang. Apple har vært vårt fyrtårn for utvikling, og vi er ivrige og sultne på mer.