Ant Man 3: Bill Murray LEKKET sitt HEMMELIGE CAMEO i Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Introduksjon

Bill Murray har avslørt at han kommer til å være en del av Ant-Man and the Wasp: Quantumania mannskap. Skuespiller Bill Murray er en av de mest anerkjente skuespillerne, for tiden til stede i Hollywood, og har utført sin rolle i en rekke førsteklasses filmer som Groundhog Day , Ghostbusters og Tapt i oversettelsen , og mange flere som er ekskludert. Vi kan for øyeblikket se ham på kino i ' Den franske utsendelsen ' av Wes Anderson og han har planer om å komme tilbake i settet med Ghostbuster: Afterlife som etter planen skal vises på kino senere i år.

Det er ikke første gang at Bill Murray har tatt steget inn i franchisefilmskapingens verden, men dessverre betalte ikke resultatet av innsatsen ham på en forventet måte. Han kolliderte på ypperste vis Lucy Liu ved settet av filmen ' Charlies engler ,' og på grunn av det ble han til slutt svartelistet fra oppfølgeren. Han har beklaget seg over å ha engasjert seg garfield filmer og meldte seg bare på den første delen da han trodde forfatteren av utkastet var en av Coen-brødrene. Uansett, han gjorde sin del i begge Space Jam-filmene, og etter det ga han stemme til rollen som Baloo i filmen ' Jungelboken ” tilbake i 2016. Alle disse filmene ble storfilmer og billettsuksesser. Men for å si det faktum, har Murray aldri prøvd noe slikt (superheltfilmer). Men ettersom tiden endrer seg, endrer dette faktum seg også tilsvarende.

Hva sa Bill Murray om sitt engasjement i Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

I henhold til intervjuet hans med Frankfurter Allgemeine, en tysk avis, avslørte Murray at han tar en aktiv del i en kommende Marvel-film. Selv om han ikke ga opp noen navn, refererte han til regissørens forrige film, Get In On, som bekreftet at filmen kommer til å bli Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Innspillingen av Ant-Man and the Wasp: Quantumania pågår for tiden. Filmen skal etter planen ha premiere 28thjuli 2023. Vi vil være vitne til den første opptredenen til Erobreren Kang (oppført av Jonathan Majors ) etter å ha blitt ertet i den siste episoden av MCU-serien Loke .’ Foreløpig er den detaljerte beskrivelsen av handlingen ingen steder å finne, og vi kan ikke si sikkert om skuespillerne fra de tidligere filmene som Judy Greer og Bobby Cannavale vil være tilbake ved denne anledningen. Etter å ha hørt nyhetene om Murray som ble med i rollebesetningen, kan vi male et nytt utseende for avhengighetene og plotutviklingen til den kommende tredje delen av Ant-Man-franchisen.

Ettersom Murray bekrefter sitt engangsengasjement i MCU, er sjansene hans for en stor rolle i filmen eller franchisen små, og det kan være en uformell intro som Matt Damon i Thor: Ragnarök . Gitt Kang Erobrerens involvering i plotutviklingen av denne filmen, er Murray sannsynligvis en skuespiller fra et sted i historien hvor helter eller skurker møter ham som i Bill og Teds film. Murray gjorde seg bemerket i cameoen som gledet publikum i Zombieland i 2009, så det samme utseendet til Ant-Man og Wasp-karakteren: Quantumania kunne ha spist av publikum.