Amber Heard LØJ for å dømme om FAKE OVERgrepsbilder, Johnny Depp har nå bevist det

Johnny Depp og Amber Heard slåss pågår, og sakene deres tar en slående vending hver gang noe kunngjøres om saken deres. Paret ble gift mellom 2015 og 2017 etter å ha vært gift i 2 år med Aquaman-skuespillerinnen Amber Heard søkte om skilsmisse, og hovedårsaken var vold i hjemmet.

Selv om hun aldri aksepterte og aldri sa at det var på grunn av Johnny Depp . Skuespillerinnen hevdet at i løpet av den perioden de var gift, ble hun stadig misbrukt av ektemannen Johnny Depp. For å bevise dette hadde hun bildene sine som bevis som viste tydelige tegn på at hun er blitt truffet av noen.

Saken har blitt som et tre på dette tidspunktet hver gang den berøres, kommer det noe ut av den.Amber hevdet at hun hadde to svarte øyne, en brukket nese og en brukket leppe i hendene på Depp.

The Pirates of Caribbean Actor har blitt anklaget for mange ting, og dette kommer ikke nytt for ham fordi han alltid er inne på noe. Men denne gangen hevdet han at alt Amber har fortalt retten så langt ikke er absolutt sannhet. Selv om det kan være sjanser for at hun spiller, men så langt det er bevis kan det også manipuleres ved hjelp av de nyeste teknologiene.

Retten listet nylig opp til Johnny begjæringen om bildene som ble gitt til den, og retten sa også at selv om det kan være sjanser for at bildene blir redigert, og dette kommer som gode nyheter for Johnny Depp. Retten har fortalt at Johnnys juridiske team kunne sjekke inn bildene og har også fått tilgang til Amber Heard mobil.

Mens dette skjer i den siste tiden. vi tar en titt på paret hvorfor de er så mye etter hverandre. Grunnen er at Johnny Depp er en stor stjerne og har vært i bransjen mer enn noen andre, og folk elsker ham. Hovedgrunnen til at Amber Heard var med ham på grunn av sjarmen hans og virkelig hvor vellykket han er.

Mens Johnny har blitt droppet fra flere prosjekter og det kan være sjanser for at vi vil se ham mindre i filmene, er det delvis på grunn av dette.

Mens Amber har uttalt at hun holder fast ved sine ord om at hun ikke har gitt retten de falske bildene og alt.

Mens lekkasjer tyder på at Amber Heard også vil bli droppet fra rollen sin i flere filmer på grunn av denne saken.

Johnny Depp har også anlagt et søksmål mot Amber Heard på 50 millioner dollar der han hevder at de forvandlede bildene og bruker det som bevis i saken kontinuerlig av henne.

Selv om det allerede er en begjæring om å fjerne amber Heard fra Aquaman, men det er bare en lekkasje siden ingenting er fullt mulig.

mens john Depp også er ganske preget av dette. Sjansene for at Amber ikke lyver er null, men hun har vært kjent for en ganske karakter.

Først i fremtiden vil vi vite hva saken bringer mer.

Her Sjekk ut denne videoen!!!!!!!