Agatha Harkness spilt av Kathryn Hahn Får hun sin egen Marvel Spinoff-serie?

Marvels høyt elskede sitcom WandaVision som kom til Disney Plus i januar 2021 får en spinoff! Den fikk mye kjærlighet fra fans av MCU. Til fansens glede vil den høyt elskede karakteren til Agatha Harkness, som er en allmektig heks, være i sentrum av dette splitter nye spinoff-showet. Karakteren debuterte på WandaVision tidligere i år som Wanda Maximoffs nysgjerrige nabo Agnes, som senere viste seg å være en heks, Agatha Harkness. Hun er også Wanda og Visions viktigste motstander.

Ifølge rapporter er en spinoff-serie for tiden i arbeid hos Marvel Studios. Det er imidlertid ikke gitt noen offisiell kunngjøring. På grunn av dette er heller ingen av detaljene angående denne spinoff kjent.

Alt vi vet om spin-off

Kathryn Hahn, som spilte rollen som Agatha Harkness i WandaVision, kommer åpenbart tilbake som hovedpersonen.Spinoffen kommer tilsynelatende til å bli en mørk komedie.

Jac Schaeffer, som skrev WandaVision, skal etter sigende også skrive denne nye serien. Hun skal også produsere den.

Som vanlig holder Marvel Studios prosjektet under hemmelig inntil alt er ferdigstilt. De er kjent for sitt hemmelighold og overraskelser angående deres nye og kommende prosjekter.

Alt dette er bare spekulasjoner per nå, men i forhold til trendene vi har sett, er det store sjanser for at de vil koble Agatha Harkness til den større MCU på en eller annen måte. Tross alt spilte hun en stor rolle i å lage MCUs multivers siden hun var den første som oppdaget Wandas bruk av kaosmagi. På slutten av WandaVision hadde Agatha blitt slått av Wanda. I denne spinoffen forventer vi at hun skal krype oppover stigen igjen fordi Agatha er mange ting, men én ting hun ikke er er en taper! Hun vil ikke gi opp så lett og vil definitivt prøve sitt beste for å komme tilbake til makten.

Når får The Agatha Harkness Spin-off Series premiere?

Ingenting om en utgivelsesdato er kjent akkurat nå, men vi kan forvente en kunngjøring snart. Hvis vi kan gå etter rapporter, bør vi kunne se den innen slutten av 2022!

Hvor kommer Agatha Harkness-serien ut?

Den kommer eksklusivt ut på Disney Plus. Alle de som har abonnement vil kunne nyte showet.

Kathryn Hahn har definitivt gjort seg fortjent til denne hovedrollen og showet! Skuespillet hennes i WandaVision hadde den perfekte blandingen av drama og komedie, samtidig som det var intenst når det var nødvendig. Hun brakte begge karakterene - Agnes så vel som Agatha - til live! Fans elsket henne og arbeidet hennes, og hun fikk mye ros. Vi ser for oss at hun vil bære forestillingen perfekt!

Les også: Hva om sesong 2 utgivelsesdato; Kommer det større trusler?

Mer om WandaVision

Fans lurer også på om WandaVision 2 kommer når som helst snart. Vi vet ikke noe om en sesong 2 akkurat nå, men fansen kan definitivt forvente en oppfølger. Nå med spinoff-serien som angivelig er i arbeid, kan WandaVision 2 bli forsinket eller kanskje ikke komme ut før spinoffen har lansert.