Agatha Harkness og Echo mottar sin egen spinoff Disney+-serie

Agatha Harkness er en fiktiv karakter fra Marvel Cinematic Universe (MCU). Hun er en veldig mektig heks som først ble sett i WandaVision som hovedantagonist. Agatha Harkness har også en sønn som heter Nicholas Scratch.

Fans elsket karakteren hennes og ønsket å se mer av henne.

Echo er også en karakter fra MCU. Hun er adoptivdatteren til Kingpin, og karakteren hennes har blitt avbildet som en bifigur for Våghals .Echo vil være med i showet Hawkeye som har premiere 24. november 2021.

Nå, en WandaVision spinoff-serie med Agatha Harkness og en Hawkeye Spinoff-serier med Echo er begge offisielt i arbeid hos Marvel for Disney Plus!

Kunngjøringene ble gjort som en del av Disney Plus Day 12. november 2021.

Agatha Harkness Spinoff Series Tittel og andre detaljer

Agatha Harkness spinoff-serien har tittelen 'Agatha: House of Harkness.' Detaljer om tomten er ikke ute ennå. Kathryn Hahn vil gjenoppta rollen som Agatha Harkness.

Da vi først så Agatha Harkness i WandaVision kalte hun seg Agnes og var ikke noe mer enn Wanda Maximoffs irriterende og nysgjerrige nabo. Med tiden blir hennes sanne personlighet avslørt.

I seriefinalen fanger Wanda Agatha i Westview ved å bruke kreftene sine for å tvinge henne til å gå tilbake til Agnes-personaen sin.

Echo Spinoff Series Tittel og andre detaljer

Echo-serien heter ganske passende bare 'Echo'.

Vi vet ikke mye om Echos karakter siden vi ikke har sett Hawkeye ennå. Hawkeye lanseres 24. november 2021, men spinoff-serien er allerede annonsert, så vi har store forhåpninger!

Alaqua Cox vil spille rollen som Echo.

Vår første introduksjon til Echo var i Marvel-tegneseriene. Hun er den første personen som har tittelen Ronin før hun ga den videre til Clint Barton, alias Hawkeye, i tegneserien.

Echos virkelige navn er Maya Lopez. Akkurat som tittelen hennes, har Echo evnen til å perfekt kopiere en annen persons bevegelser eller kampstil, noe som gjør henne til en skremmende motstander i enhver kamp.

Vi gleder oss til å lære mer om henne og kan ikke vente til å se hvilken vri Marvel setter på Echos karakter. Eller vil de holde seg til hennes fremstilling i bøkene? Vi får vente og se!

Agatha: House Of Harkness utgivelsesdato

Det er ingen offisiell utgivelsesdato ennå. Marvel sa nettopp at det kommer «snart», vi vet ikke hvor snart! Forhåpentligvis en gang i 2022. Fase 4 av MCU vil imidlertid ha startet da, og med mange prosjekter på rad, kan utgivelsen av Agatha: House of Harkness potensielt også bli skjøvet til 2023.

Ekko utgivelsesdato

Det er ingen offisiell utgivelsesdato ennå. Igjen, alt vi vet er at det kommer 'snart', vi vet ikke hvor snart! Fase 4 av MCU starter snart, og med mange prosjekter på rad, kan utgivelsesdatoen til Echo være en gang i 2023. Vi vet heller ikke om dette vil utgis før Agatha: House of Harkness eller etter.

Vel, gode ting tar alltid tid, og disse to seriene kommer definitivt til å bli bra!