Adele utsetter oppholdet i Las Vegas på grunn av COVID-19

Den berømte britiske sangeren Adele har endret oppholdet sitt i Las Vegas som egentlig skulle finne sted 21stjanuar i år. En kort video ble delt på hennes offisielle Twitter-håndtak. Videoen ble utgitt 20thjanuar, torsdag, dagen før forestillingen. Den britiske sangeren kunngjorde med tårer i øynene at på grunn av forsinkelsene i leveringen og de andre teammedlemmene som ble berørt av Corona Virus, har all planlegging for showet også blitt forsinket og showet har blitt avbrutt.

Den britiske sangeren ba om unnskyldning og sa at hun er så lei for forsinkelsen i showet, men showet hennes er ikke klart ennå. Hun la også til at de har prøvd alt de kunne for å sette sammen showet i den gitte tidsperioden, og de har prøvd å gjøre det passende for hele publikum. Men dessverre har de blitt totalt ødelagt av forsinkelsene i leveringen og pandemien. Over halvparten av teammedlemmene hennes har blitt testet positive med COVID-19, og de er fortsatt nede med det. det er derfor det er ganske umulig å gjøre forberedelsene til showet. «Jeg kan ikke levere deg det jeg måtte akkurat nå, og jeg er så lei meg for det. Jeg beklager at jeg kunngjorde det i siste liten» konkluderte hun.

Hun la til sin forklaring at hun og resten av teammedlemmene hennes har jobbet i 30 timer i strekk for å ordne opp i rotet, men de har gått tom for både tid og alternativer. Mens hun holdt tårene tilbake, fortsatte hun at hun er ekstremt opprørt og så vel som flau over avlysningen av showet. 'Jeg er veldig lei meg for hvert publikum som har reist langt for å se showet mitt. Jeg er veldig lei meg.' Hun tok slutt.

Adele ga henne bekreftelse på at datoene for showet vil bli flyttet så snart som mulig. I mellomtiden sa hun at hun vil jobbe med representasjonen av showet og ta det til det nivået det er ment å være. Hun la til at hun er ekstremt lei seg for forsinkelsen og alt, men showet er ikke bare klart for presentasjon ennå.

Kunngjøringen for Las Vegas-residensen til den britiske sangeren Adele ble gjort tilbake i november i fjor, og det ble erklært at hun vil lage en spesiell residens som vil fortsette i fire måneder. Showet vil ha tittelen ' Helger med Adele .’ Lokalet var satt til Colosseum Venue i Caesar Park Hotel. Showet var egentlig planlagt å starte fra 21stjanuar i år og var planlagt å fortsette til 16thapril i år, hver fredag ​​og lørdag.

Showet skulle inneholde sangene fra det nye albumet til den britiske sangeren, 30. Dette var det mest etterlengtede fjerde studioalbumet som har blitt gitt ut nylig. Etter at albumet ble utgitt, lyktes det å sikre sin plass i Billboard 200 og ble det mest solgte albumet i fjor (i henhold til rapporten fra Billboard).

TaggerAdele