Adele Utro mot Simon Konecki med Rich Paul er grunnen til at skilsmissen deres kostet henne 140 millioner pund

Adele og Simon Konecki gikk fra hverandre

Adele har generelt holdt hennes personlige liv ute av offentligheten. Fansen ble overrasket over å høre i fjor at divaen hadde skilt seg fra sin hovedektefelle. Simon Konecki , 46, etter bare 11 måneders ekteskap.» Adele og partneren hennes har separert,' kunngjorde stjernens representant den gang. De er viet til å kjærlig oppdra sønnen sin sammen. Adele, 32, og Simon, som har en syv år gammel sønn ved navn Angelo, ble opprinnelig antatt å ha giftet seg i 2016, men det ble senere avslørt at de giftet seg i 2018.

Skilsmisseoppgjør på 140 millioner pund

Adele og hennes tre år lange ektemann, Simon Konecki, fullførte skilsmissene på 144 millioner pund i januar, og rettssaken avsluttet i mars. Ifølge rapporter har en dommer gitt ' Noen som deg ' sangerens bønn om å holde skilsmissebehandlingen privat. Adele skal ha bedt om at skilsmisseoppgjøret ikke offentliggjøres. Dette betyr at «finansiell, salgs- eller annen konfidensiell forretningsinformasjon vil bli holdt privat, og de som trenger tilgang til den vil nesten helt sikkert bli pålagt å signere en taushetserklæring. Ifølge rapporter hadde ikke paret en ekteskapsavtale og kan dele formuen på 180 millioner dollar (144 millioner pund) i to. Adele skal tidligere ha tilbudt Simon, som er bosatt i Storbritannia, et hus i nærheten av hennes herskapshus på 6,9 millioner pund i Beverly Hills.Adele åpner opp om sitt hemmelige forhold etter skilsmisse

I følge denne kilden har oppgjøret forblitt stille, bare mangelen på en ekteskapsavtale ble avslørt av LA-domstolen – for å beskytte hennes enorme rikdommer. Dommeren beordret at 'finansiell, salgs- eller annen konfidensiell forretningsinformasjon' om saksgangen skal holdes privat, og at alle involverte parter signerer en taushetserklæring. Sangeren søkte om skilsmisse, med henvisning til uforenlige forskjeller, og ba om felles foreldrerett for sønnen deres, som de fortsatt er medforeldre til.

En talsmann for artisten bekreftet deres splittelse i en uttalelse i januar 2019, og sa: «Adele og kjæresten hennes har brutt opp. De er viet til å kjærlig oppdra sønnen sin sammen. De har bedt om personvern, slik de har gjort tidligere. Det kommer ikke flere kommentarer.' Det er uklart hvor mye av Adeles rikdommer hun tapte i diskusjonene, men de to sies å være vennlige, og Adele kjøpte en eiendom på 10 millioner dollar i LA nær eksmannen hennes. Musikksensasjonen har nylig begynt å date den amerikanske sportsagenten Rich Paul, og de ser ut til å være like forelsket som alltid!

Hvorfor følte Adele seg forpliktet til å kompensere eksmannen?

Ifølge The Sun i Storbritannia signerte ikke paret en ekteskapsavtale før de giftet seg, derfor ville Simon ha fått halvparten av Adeles rikdommer. Spesifikasjonene rundt skilsmissen ble holdt skjult av en dommer i Los Angeles skilsmisserett. Ifølge Sun har en dommer beordret at «økonomisk, salgs- eller annen proprietær forretningsinformasjon» skal holdes skjult, og at selv advokatene må signere en taushetserklæring.

Adele er verdt anslagsvis 182 millioner dollar, ifølge People, med mye av formuen samlet under ekteskapet med Simon. Med andre ord, hvis det ikke er noen ekteskapsavtale, er alt Adele tjener gjennom ekteskapet teknisk sett halvparten av ektemannens også.