Adele og Simon Konecki STYG skilsmisse som kostet henne 140 millioner dollar

Forrige måned, Adele hadde kommet tilbake til bransjen med sin nye sang i et fem år langt gap! Sangen hennes, Easy on Me, har blitt lansert! Men hvor var hun i alle disse årene? Ser ut som hennes skilsmisse fra eksmannen Simon Konecki har påvirket henne veldig! Våre kilder sier at hun måtte betale 140 millioner dollar til Konecki for å komme seg ut av ekteskapet! Følg med oss, for å vite alt om det, akkurat her!

Konecki og Adele: Tidslinje for forholdet!

Konecki og Adele begynte å date tilbake i 2012! Rapporter sier at de ble introdusert for hverandre av en av deres felles venn Ed Sheeran! Samme år i 2012 ble Adele også sett gravid. Kilder bekreftet at Adele og Konecki ønsket en veldig søt sønn velkommen den 19. oktober 2012 og har kalt sønnen deres, Angelo!Etter å ha datet i 6 år, bestemte paret seg for å knytte bryllupsknuten i året, 2018. Men like etter ekteskapet byttet ting og forholdet deres ble bittert! Ekteskapet overlevde ikke engang på 2 år. Dermed bestemte de seg for å skilles fra hverandre i 2019. Men denne skilsmissen var annerledes enn de andre skilsmissesakene der ute! Rapporter sier at Adele måtte betale totalt 140 millioner dollar til Konecki for å komme fri fra ekteskapet! Det ser ut til at paret ikke engang inngikk en ekteskapsavtale før de bestemte seg for å gifte seg med hverandre!

Det store beløpet for skilsmisse!

Adele og Simon er begge økonomisk solide! For ikke å glemme, Adele som er en popstjerne eier definitivt en god mengde eiendom og royalties. Paret ønsket i utgangspunktet å ta en vanlig skilsmisse, men det viste seg at skilsmissen ikke var veldig kostnadseffektiv for Adele! Det var ingen ekteskapsavtale, og Adele måtte derfor betale totalt 140 millioner pund. Paret hadde også delt mye eiendom sammen! På grunn av separasjonen deres, er noe av Adeles eiendom også blitt overført til eksmannen Simon! Til tross for deres bitre slutt, har begge bestemt seg for å ha felles foreldreansvar for sønnen Angelo! Begge vil definitivt ikke at sønnen deres skal lide av skilsmissen deres!

Adeles nye album er på eksmannen hennes!

Etter 5 år har Adele tatt steget tilbake i bransjen med sin splitter nye sang, Easy On Me! I et eksklusivt intervju har Adele åpent sagt at hennes nye sang er basert på alt hun har gått gjennom! Det var nok til at vi kunne gjette at sangeren definitivt har angitt linjen for sin eksmann. Hun har gått gjennom mye 'indre uro' i alle disse årene! Teksten til den nye sangen hennes snakker sikkert om hennes indre smerte og traumer.

Rapporter sier at det var veldig vanskelig for Adele å bestemme seg for skilsmisse. Hun hadde vært knust og traumatisert over hele denne skilsmissesaken. Begge, Adele og Simon, hadde prøvd mye på hver sin måte for å få forholdet deres til å fungere, men det ser ut som at separasjonen deres var ment å finne sted! For flere slike siste oppdateringer og nyheter om nyere og populære sladder om kjendiser, hold kontakten med oss!