Adele ANGRER!! Å GIFTE seg med Simon Konecki fordi det KOSTE henne 140 millioner pund

Introduksjon

33 år gammel kjent britisk sanger Adele ga sin mening om skilsmissen fra Simon Konecki som fant sted tidligere i år i et intervju med britiske Vogue. Hun åpnet også opp om hvordan denne hendelsen påvirket Angelo, hennes 9 år gamle sønn.

Hun sa «Sønnen min hadde mange spørsmål. Virkelig uskyldige spørsmål, virkelig gode spørsmål som jeg rett og slett ikke kan svare på. Som 'Hvorfor kan dere ikke fortsatt holde sammen?'

'Jeg hadde bare en følelse av at etter alle disse kommende hendelsene, ønsket jeg å utdype for ham, når han er i tjue- eller trettiårene, hvem er jeg og hva er grunnen til at jeg tok slike handlinger for å dele hele livet hans i rekkefølgen å finne min egen lykke.' Hun fortsatte.Hun sa 'Det gjorde ham virkelig ulykkelig noen ganger, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg noen gang vil være i stand til å helbrede fra såret. Hvis jeg kan få grunnen til at jeg gjorde dette... hvis jeg kan få lykken og han kan se meg i den lykken, så vil jeg kanskje være i stand til å tilgi meg selv. Jeg vil at sønnen min skal se at jeg virkelig elsker ham, og jeg er elsket. Det betyr virkelig for meg … jeg har vært på vei for å finne min sanne lykke siden da.» Hun fortsatte.

Etter det husket Adele hva hun snakket om med sønnen sin da han var seks år gammel – det var på den tiden det begynte å bli dårlig mellom henne og Konecki. 'Han sa til meg 'Kan du se meg?' og jeg svarte 'ja.' Og han sa 'Fordi jeg ikke kan se deg.' I det øyeblikket, hvorfor falt hele livet fra hverandre.'

I denne sammenhengen delte Adele hva hun tenker om årsaken til slutten av ekteskapet. Hun sa at det kan være på grunn av hennes 'Saturn-retur', som er der hun sa at hun 'mistet tingen.' Hun la til: 'Når det skjer, kan det ryste livet ditt, og det rystet meg litt også. Det fikk meg til å spørre meg selv: hvem er jeg? hva vil jeg gjøre? Hva kan gi meg ekte lykke? Alt dette.»

Hun fortsatte «Jeg gikk bare rundt og var ikke fornøyd. Ingen av oss gjorde noe dårlig. Ingen av oss skadet hverandre eller noe sånt.» Adele delte at selv om hun og ektemannen Konecki skilte veier lenge før de søkte om skilsmisse, bestemte de seg for å ikke gjøre den nyheten tilgjengelig for offentligheten. Hun sa at de holdt det for seg selv en god stund. Hun nevnte: 'Vi måtte ta det rolig fordi det var et barn mellom oss to.'

'Det var ikke sånn ... det var bare ikke riktig nok for meg,' nevnte hun om ekteskapet sitt. «Jeg ønsket ikke å avslutte ting som de fleste jeg kjente. Jeg var ikke trist, men jeg hadde vært trist hvis jeg ikke hadde satt meg selv først.

I resten av intervjuet nevnte Adele at hun forventer at det kommende albumet av henne vil hjelpe sønnen Angelo til å forstå valget hennes om å skille seg med faren Konecki.