A Quite Place 3 utgivelsesdato i 2023? Kommer Cillian Murphy tilbake?

Her er hva du kan forvente fra A Quiet Place 3, inkludert filmens utgivelsesdato, rollebesetning og kjente historiedetaljer. Denne filmen vil helt sikkert fremkalle seernes mareritt, den vil ha en fantastisk fortelling som forventet fra forrige utgivelse, som var upretensiøs for seerne. Paramount fant en overraskende franchisestarter i 2018 da John Krasinskis Et stille sted ble rost av kritikere og har blitt en billettluke. På grunn av COVID-19 ble utgivelsesdatoen flyttet og ble forsinket ettersom kinoene ble stengt, men likevel ble filmen presentert for publikum sommeren 2021. Oppfølgeren er nok en gang regissert av Krasinski og har Emily Blunt i hovedrollen som Evelyn Abbott, som fortsetter å veilede barna sine gjennom en romvesen-plaget tilværelse hvor enhver lyd kan få dem drept.

Forventet rollebesetning å dukke opp igjen i neste oppfølger.

Ettersom slutten av oppfølgeren ble overlevd av Abbott-familien, kan publikum forvente gjeninntreden av Emily blunt som Evelyn, Millicent Simmonds som Regan, og Noah Jupe som Marcus.Alt om handlingen.

Det er fortsatt ingen opptak av den kommende filmen, så publikum må vente på en sniktitt av scenene. Fra og med samlingen vil skytingen finne sted i upstate new york.

Den første filmen i franchisen fanget opp kjølvannet av et romvesenangrep som så flere supersensitive skapninger finkjemme landskapet og prøve å finne byttet. De blinde romvesenene hadde en svært dyktig hørsel som betydde at de jaktet på lyd og vi så på fordi abbedene gjemte seg på gårdshuset deres mens monstrene opererte i området.

Nå ble Evelyn spilt av Emily Blunt gravid og Lee endte opp med å ofre seg selv slik at barna hans kunne overleve. Filmen endte med at Evelyn og datteren hennes Regan innså at det var en vei for å beseire skapningene, og at de fikk denne metoden der ute, er tydelig handlingen i denne filmen.

Å bli stemplet som del 2 betyr på en måte det estetiske til denne filmen, og filmen henger sterkt sammen med hovedinnslaget.