A Quiet Place 3 ble skrinlagt etter at regissør Jeff Nichols forlater, en spin-off kan skje uten den originale rollebesetningen

Etter Et stille sted 3 regissør Jeff Nichols har bestemt seg for at han vil trekke seg fra å regissere Quiet Place 3 og bestemte seg for at han ønsker å fokusere på et annet sci-fi-prosjekt som har vært i tankene hans en stund nå, og nå kan det hende at serien Quiet Place 3 ikke skjer eller en erstatning. kan søkes etter det. A Quiet Places første del ble utgitt i 2018, regissert av og medstjerne John Krasinki , sammen med kona Emily Blunt. Dette er ikke ekteparet som har opptrådt i serier, det har vært mange tilfeller som dette hvor par har opptrådt sammen.

Etter den plutselige kunngjøringen fra Nicols om å forlate prosjektet og gå på jobb med et sci-fi-prosjekt i stedet. Alternativer for å erstatte ham vurderes allerede, og etter sigende vil den tredje delen av serien ha nye karakterer som ennå ikke er bestemt, men snart kan vi få informasjon om det.Konseptet med en film er en spin-off snarere enn en oppfølger fordi det ikke vil være noen karakterer fra forrige del av filmen. Dette åpner flere dører for franchisen hvor den i fremtiden kan ha flere deler. Fans var glade for at Nicholas regisserte prosjektet, men etter hans plutselige utgang ble de ikke skuffet fordi prosjektet ikke har gjort så mye fremskritt og kan slippes på det tidspunktet det er planlagt for. Filmen forventes utgitt 31. mars 2023.