A Million Little Things sesong 4, episode 3, offisiell utgivelsesdato i oktober

En million små ting er et veldig kjent amerikansk TV-program. Det er alt du leter etter i en serie. A Million Little Things handler om familiedrama, komedie, moro, følelser og romantikk. Den er elsket av publikum. Sesong 4 ble sluppet for noen dager siden. To episoder er allerede sendt, og nå er vi på vei mot den tredje. Den har fått en generøs vurdering på 7,9 av 10 på IMDb-nettverket. La oss gå rett inn i diskusjonen om den tredje episoden av A Million Little Things sesong 4.

Finn alt om en million små ting sesong 4 her!

Showet A Million Little Things fokuserer på historiene og eventyrene til en vennegruppe. Deres nære venns uventede død rystet dem inn i deres kjerne, og dermed lever de nå livet sitt mest mulig. Serien er laget av den svært talentfulle D. J. Nash. De siste tre sesongene har fått showet stor popularitet blant unge voksne.Få en oppsummering av A Million Little Things sesong 4, episode 2:

I forrige episode av A Million Little Things sesong 4, som ble kalt 'Not the Plan', så vi så mange ting. Vi har sett at Gary tar skritt fremover for sin fremtid med Darcy. Han ser ut til å bli seriøs inn i forholdet sitt. På den annen side gjør Gary også alt mulig fra hans side for å holde seg unna Peter så mye som mulig.

Vi så også at Roma forsøkte å gjøre en innsats mot Regina. Hun har blitt fanget opp med jobbsøkingen, og derfor må Roma gjøre noe for å få et smil på ansiktet hennes. Mens Maggie for tiden prøver sitt beste for å tilpasse seg og bli vant med det nye arbeidsmiljøet sitt.

Hva kan vi forvente i A Million Little Things sesong 4, episode 3?

A Million Little Things sesong 4, episode 3 har blitt tagget som 'Spillekvelden'. Vi forventer å se jentene arrangere en fest i anledning Katherines skilsmisse, for å muntre opp humøret hennes. Men på den annen side vil alle gutta samles og legge planer for hockeykampen for å avlede Eddies humør. Vi kan også se en ny kjærlighetsvinkel for Theo og Eddie kan støte på noen fra fortiden hans. Hvem er det? For å vite det, må du definitivt se episode 3 av showet.

Når kommer A Million Little Things sesong 4, episode 3 ut?

A Million Little Things sesong 4, episode 3 kalt «Game Night», er klar og skal etter planen sendes 6. oktober 2021. Vi har også fått den offisielle utgivelsesdatoen for neste episode. Ja, den fjerde episoden av programmet har fått navnet «Pinocchio» som etter planen skal sendes 13. oktober 2021. Vi forventer å se totalt 20 episoder i denne sesongen av programmet. Du kan se alle episodene av showet A Million Little Things eksklusivt på ABC-nettverket. Følg med oss ​​for å motta flere oppdateringer og nyheter om de siste filmprogrammene og seriene.