A Boy Called Christmas: Release Date Of Santa Claus Origin Story Movie

A Boy Called Christmas er en film som viser oss magien til julenissen og hvordan en vanlig gutt ble den første julenissen. Filmen er satt på scenen for noen eventyr og spennende scener. En gutt som heter Nikolas vil sette til fots for å finne magi ved å reise nordover og bringe den til hjembyen og legge magien der.

Historien er enkelt satt, men den vil konkurrere med Narnia, det magiske stedet hvor alle lever i harmoni, så la oss utforske dette stykket En gutt kalt jul.

Vi vil fortelle deg alle detaljene hva som er handlingen og hvilken rollebesetning som er der og når du kan se den.Rollelisten i filmen

Filmen vil se noen store ansikter fra industrien, og det vil være et kjendiskarneval i denne filmen.

Når kommer filmen ut?

Filmen Boy named Christmas skal lanseres i den kommende høytiden, den vil være tilgjengelig av noen viktige grunner, slik at de kan se alle sammen samtidig. Filmen har premiere 24. november.

du kan se traileren til filmen her

Siste detaljer

Filmen vil være tilgjengelig på Netflix fra 24. november 2021.

Filmen er en hjertevarmende film som vil fylle deg med glede og gjøre hjertet ditt varmere og det beste av alt som ikke er begeistret for å se og film som vil fungere som opphavet til julenissen.

Når det er sagt, håper vi du liker filmen når den slippes og bokmerker denne siden slik at du vet at du må se denne fantastiske i løpet av høsten.