911 sesong 5 episode 4 'Home And Away' Utgivelsesdato og kampanje

Introduksjon

I dag er dagen da den tre uker lange action-drama TV-serien 9-1-1 avsluttes, med en skikkelig avslutning av en lykkelig familieavslutning. 118 avsluttet terroren til Jeffrey og reddet også Harry fra bak en vegg og brakte ham tilbake i sikkerhet. Selv om vi ikke lenger er midt i en tåke av forvirring, har vi fortsatt noen problemer i hodet som må håndteres. Så hva kan forventes av 911 sesong 5 episode 4? En viktig del av det vil begynne etter den store avgjørelsen til Maddie. Maddie har blitt sett slite mot noen store psykologiske helseproblemer i sesong 5, men dette har overgått alle seernes forventninger.

Det er bemerkelsesverdig at skuespillerinnen Jennifer Love Hewitt ble mor for noen uker siden, så dette kan bare være en sjanse for showet til å begynne å skrive manus i fødselspermisjonen. På den annen side begynner situasjonen å bli intens på grunn av et helvetes lass med dramaer som går rundt. Vi ser også frem til å se hva som blir Eddies neste trekk. Vi har noen nyheter til deg om 911 sesong 5 episode 4, med tittelen 'Home and Far Away', sammen med promovideoen, utgivelsesdatoen og bildene.Oppsummering av forrige episode

I den aller første scenen la vi merke til at Jeffrey pusset opp hjemmet til Lou, og viste et bilde av Athenas vansirede ansikt fra natten da hun ble angrepet inne i en ramme. Så skjedde en av nattens mest idémyldrende hendelser: en ung dame skal ha lagt ut en video av Harry som ble bortført. Jeffrey fungerte som en skjult politimann, og Athena (Angela Bassett) søkte umiddelbart etter Jeffrey på politistasjonen ved å bruke den mye delte videoen om bortføring. Gutten til Athena prøver å overgå bortførerne, mens han prøver å glemme det andre, kom han over Jeremy som luktet morens søppel. Til slutt møttes Jeffrey og Athena, men deres lykkelige gjenforening tok slutt da han så på Bobby (Peter Krause). Mens han blødde på det skitne gulvet, sa Jeffrey for siste gang at pistolen hans ikke var ladet. Til syvende og sist er gutten en verdifull ressurs. Athena gikk med på å la Michael spille, og de måtte begge gå frem og tilbake på grunn av Jeffreys dumhet. Da Athena innrømmet å ha skutt Jeffrey i kjønnsorganene, gratulerte Michael henne med rettferdigheten hennes. Kort tid etter oppsto et annet problem.

Handling og utgivelsesdato for 911 sesong 5, episode 4

Når det gjelder handlingen i 911 sesong 5, episode 4, skynder de 188 seg til stedet for å redde noen elever etter at en lastebil ved et uhell ble krasjet på en skoleplass der en hjemkomstparade på videregående skole fant sted. De 118 medlemmene av gruppen kom til stedet etter at dødsulykken skjedde. I mellomtiden gjør Athena og Michael sitt beste for å hjelpe Harry etter at han ble kidnappet, May blir skremt av den tilbakevendende legenden om kundesenteret, og Bobby deler et ødeleggende råd fra Chimney om Maddie.

911 sesong 5, episode 4 sendes på Fox TN 11. oktober 2021, kl. 20.00–21.00 ET/PT. Nettverket sender nye 43 minutter lange episoder av showet hver mandag på rad. Episode 3 av sesong 5 av 9-1-1 Strømmealternativer tilgjengelig på nettet – Etter at episoden er sendt på TV, kan du se den på Fox sin offisielle nettside eller Fox Now-appen.

Kampanje for 911 sesong 5 episode 4: