9-1-1 sesong 5 episode 2 Utgivelsesdato; Forventninger og spoilere

Fansen har ventet på 9-1-1 sesong 5 episode 2. Så her er vi tilbake med noen ferske nyheter til dere alle. 9-1-1 sesong 5 ankommer neste uke, dvs. den 27. september 2020, butikk kl. 20.00. ET på Fox. Den har premiere på mange plattformer som fox offisielle nettsted, fox now app, bortsett fra Fox TV.

9-1-1 Sesong 5, episode 2 forhåndsvisning

I denne episoden vil vi se at hele Los Angeles-regionen vil bli satt opp for en katastrofe. alle i byen vil få panikk. Det er et overdrevent antall individer for å hjelpe det vil være utenkelig for 118 å håndtere det. Det er uten å tenke på den delen av individene som kommer for Athena. I den siste episoden blir Athena beskyttende overfor Jefferys ofre da hun var på politistasjonen. Hun foreslår at de blir hos venner og familie for å være trygge. Etter råd fra advokaten Athena og detektiv Lou Ransone bestemte de seg for å gå og sjekke stasjonsregisteret for å finne noen ledetråder og adresser. Etter det så vi en sykepleier på vei til sykehusets tak. Offeret handlet for å få et panikkanfall. Detektiv Lou Ransone advarer Athena om å være trygg da de skulle til en adresse som ser mistenkelig ut for dem. Og plutselig observeres noe uhell av dem. Jeffrey som var offeret han ventet på noen. Athena så sykepleieren på taket. I dette øyeblikket mister byen elektrisitet, flyet skulle lande, sykehustaket hadde noe som krasjet på seg som det kunne høres. Til slutt prøvde Athena å skyte kvinnen på døren, men hun, men hei, hun advarte henne om å åpne døren for henne. Athena og sykepleieren kranglet. Etter en krangel forteller kvinnen henne at Jeffrey må sparke advokaten sin siden det hele var hennes feil. På dette tidspunktet kommer Lou inn, og han snapper pengene hennes ettersom kampen kom til å bli mer aggressiv. Etter det kommer offeret trygt tilbake til hjemmet.

Fox's 9-1-1 sesong 5, episode 2 har en spesiell gjest i hovedrollen.

9-1-1 sesong 5 overrasker seerne med en ny spesiell gjesterolle i programmet. Dr. David Hale kommer til å spille rollen som La Monde Byrd. Ana Flores spilles av Gabrielle Walsh. Sasha Roiz.s rolle spilles av Det. Lou RansoneCapt. Elaine Maynard spilles av Claudia Christian. Jeffery Hudson spilles av Noah Bean. Ravi Panikkar spilles av Anirudh Pisharody.Main Cast Fox's 9-1-1 sesong 5, episode 2

Athena Grant spilles av Angela Bassett. Robert Nash spilles av Peter Krause. Maddie Buckley spilles av Jennifer Love Hewitt. Howard Han spilles av Kenneth Choi. Edmundo Diaz spilles av Ryan Guzman. Evan Buckley spilles av Oliver Stark. Henrietta Wilson spilles av Aisha Hinds. Marcanthonee Harry Grant spilles av Jon Reis. Michael Grant spilles av Rockmond Dunbar. Christopher Diaz spilles av Gavin McHugh. Albert. Han spilles av John Harlan Kim. Mary Grant spilles av Corinne Massiah.

Les også: Skal The Marvelous Mrs Maisel sesong 4 være den siste sesongen?

9-1-1 sesong 5 episode 2 promo