365 dager Michele Morrone kommer snart til å lande i Bollywood, og det er for godt til å være sant

Internett brenner og årsaken til denne flammen er ingen ringere enn den hete og kjekke Michele Morrone. For øyeblikket har innspillingen av 365 Days sesong 2 pågått. Vi er veldig spente på filmen, og mer enn det gleder fansen til å se Michele. Vi fikk noen eksklusive bilder fra settet. Michele Morrone har sett ekstremt het ut på alle bildene. Følg med for å vite alt bare her!

Michele Morrone i Bollywood? Er det til og med sant?

Michele Morrone fortalte nylig i et eksklusivt intervju at han har blitt kontaktet av Bollywood-industrien. Ja, han sa at hele teamet hans nå utvider foten mot India. Michele vurderer å ta noen Bollywood-prosjekter. Bollywood Industry vil definitivt få en annen stjerne hvis Michele slutter seg til bransjen. Han er ikke bare bare kjekk, men han er veldig varm og skjer. Men nyhetene er fortsatt ikke så pålitelige som vi fortsatt ikke vet om han kommer til å ta opp Bollywood-filmene eller ikke.Michele sa at han er virkelig beæret og ydmyk over å bli kontaktet fra en så stor underholdningsplattform. Han synes Bollywood Industry er full av kultur og smak. Michele Morrone er opprinnelig en italiensk skuespiller. Hans utseende og skuespillerferdigheter definerer ham. Men han liker virkelig fargene og musikken til Bollywood-industrien. Han har også lært mer om Hindi Entertainment Industry og planlegger å spille i noen av filmene. Han vil prøve noen nye ting, og han synes det ville vært flott om han ser nærmere på Bollywood-industrien. Derfor tenkte han på å utvide virksomheten sin, men vi er fortsatt ikke sikre på om vi vil se ham i Bollywood-filmer eller ikke!!

Alt om Michele Morrone og karrieren hans er her!

Han har blitt sett i 365 Days og det var begynnelsen på karrieren hans. Michele Morrone ble publikums hjerte da han ble sett i rollen som Don Massimo Torricelli i det polske berømte erotiske dramaet, nemlig 365 dager. Han har blitt veldig populær. Han er en veldig stor fan som følger base på sosiale medier, spesielt på Instagram. Han har blitt oppsøkt av ingen ringere enn den berømte Bollywood-skaperen Karan Johan for å spille i en av filmene hans. Ikke bare ham, men også andre ønsker at Michele skal komme inn i hindi-kinoindustrien.

Micheles bilder uten overkropp på Instagram får jentene rundt om i verden til å bli gale. Han er elegant og stilig. Michele blir også fulgt av mange hindifilmskapere på Instagram. Han har ikke gjort mange filmer, men man kan ikke nekte for å kjenne ham. Han ble en sensasjon over natten da han første gang spilte hovedrollen i 365 Days. Og nylig filmer han for 365 Days sesong 2. Vi forventer at den kommende sesongen vil bringe flere interessante konsepter til bildet. Fansen er veldig spente på å se ham igjen på skjermen. De lekke bildene fra scenene til dramaet har for tiden gått viralt overalt på internett. Hold kontakten med oss ​​for å vite mer om Michele Morrone og andre stjerner.